jenya Tady to máme: https://forum.telekomunikace.cz/d/48181-diskuse-o-crs318-16p-2sout-18-portovy-switch-netpower-16p-s-poe neverhappy Ano. Dve baterie 12V. Ted to mam na 24V. Napajeci napeti na POE je low (24V) nebo hight (48V). Asi to ma nejaky DC boost menic. Tachyon na tom normalne jede. Baterie lze zvolit agm, flooded, LFP, GEL, a nebo custom. Lze zvolit rozsah teplot pro nabijeni, nabijeci proud max 1,6A a nerozumim kolonce Voltage Offset (-mV/°C). Nejvic se mi libi prave ze to umi jak pasive, tak aktivni POE. Na male body ideal co se tyce jednoduchosti. Zaujalo me jeste dva DC vstupy. Zkusim tam dat FVE panel a nejaky maly MPPT regulator, jak se to bude chovat. Ale je to off topic. Meli bychom to resit jinde
Trnec Nezkoušel jste někdo fw 1.12.3 rev 55002? Na poslednich TNA-301 mam 1.12.3 rev 54999 a na TNA-303X 1.12.2 rev 54944 Má smysl to upgradovat? Version 1.12.3 (Feb 23, 2026) This is an important patch release that addresses some critical bugs that have recently been reported, especially if you're using SNMP. It also has some patches to fix some issues caused by incorrect EEPROM values. A full v1.12.5 release is planned near early Q2 2026. Changes (final revision 55002) 2/23/26 Add fixes to support incorrect device EEPROM values introduced at production time. Changes (beta-1, revision 54970) 1/16/26 Add modifications to address "MR" wireless errors at bootup. Add additional USM support to the SNMP server when running SNMPv3 and apply additional memory leak fixes. Add a memory watchdog service as a failsafe to restart specific services if they consume too much memory.
sp4wn90 ahoj, nahrano do dvou jednotek (120st AP + klienta ) a po dni přestalo reagovat webove rozhrani u obou... pomohlo odpojeni z napajeni a nasledne jsem nahral zpět 1.12.2 tak uvidime.
petrs_ crazyape mimojiné? A co ještě? Chci dát spoj - oproti Wave LR dát právě nano, protože na stožáru nemám dost místa. Tak se chci zeptat, co mám čekat? Dík.
crazyape petrs_ asi musíš napsat co se ptáš pac nevim k čemu směřuje tvůj dotaz 🙂 tady se řeší tachyon ne wave
dagus petrs_ jsi mimo téma. Ve zkratce čekej to samé jako wave lr- wave lr. Je to stejný hw, jen jiná anténa ziskem a velikostí.
petrs_ dagus Ano, díky, já jen v rámci tématu reagoval na to, co se tu ve vláknu řešilo výše, viz odkaz. Crazyape tam psal, že to je daleko horší než LR.
Miso Ako riešite ked máte sajt so 48V zalohou, tým padom na vystupe mate cca 54-56V, tachyon 301X ma napisane ze pracuje do 52V čož je absurdné. 303X píšu do 57V. Dávate na menič DC-DC alebo mate skusenost ci to chodi vporiadku na 54-56V ?
Miso slavob nejde, zároveň šírka pasma max 160MHz. Skúšal niekto prepínať krajiny či sa neodomknu vyššie frekvencie?