______ summit btd spoje jsou odpad , nikdy moc dobře neuměli TX 2x56Mhz a RX 2x56Mhz , vždy jen s asymetrickým kanálem třeba TX 2x48Mhz a 2x56Mhz nebo TX 2x50Mhz a RX 2x50Mhz pak to jede , ale uplně nejlepe to jede když je to provozované jen s jedním rádiem nebo asymetricky 1x56mhz a 2x56mhz ale co jsem si všiml tak každé rádio je mírně jiné ty starší to tak mají ty novější kusy by to možná daly TX 2x56Mhz a RX 2x56Mhz ale ty jsem neměl (i Bísková to kdysy psala do mailu) , za mě nikdy to nedá slibovaných 715Mb/s obousměrně nebo dá ale obtížně (pokud bereme v potaz nějakou rozumnou vzdálenost použitelnosti cca 6-13km s nějakou rozumnou spektrální čistotou c/n a signálem a velikosti antény ) , max 600Mb/s při 128qam 6db vysílacím výkonu a cca -55sig 10km 0,6m 0,9m antena (ale pozor porušené VO a vysílací výkon mimo legislativu) , důležité je aby bylo splněno i velké snr (odestup signál - aspoň 30) pokud je tohle splněno pojede to i na 256qam a bude tam ta magická rychlost nad 700Mb/s , ale se signálem -65 co je na fotkách to lépe nepojede , nevíme ani na jaké hodnotě je šum , (buď větší antény , nebo nechat zapnuté jedno rádio 1x56Mhz a zvýšit výkon s jedním rádiem to vysílá víc (zlepší se sig a SNR) a mohla by se použít větší modulace )