Zaklad precist manual a pak jim ten nedokoncenej manual triskat o hlavu a oni se pohnou to funguje dobre....
p. Zemanánek není tech. podpora, ten je jen obchoďák.Číst manuály je základ.
Upřímně wiki napříkald pro SMS je převzatá z jakéhosi linux webu. O tom, že nejde instalovat na hostovanou verzi SMS brána ani čárka kvůli tomu jsme tento systém brali, strávil jsem dost hodin čtením wiki než jsem se rozhodl majitelům firmy kabelnet.cz nyní Kabelnet s.r.o. říci aby si to vzali a to jsem si dokonce hrál s instalací dema kde jsem si zkoušel potřebné a dalších X hodin na instalaci z včerejška na dnešek. Takže ty kecy směrem k jednatelce a na mne jste si pane Sýs mohl odpustit.
Podle majitele pana Sýse jsem debil co si nic nepřečetl a nic neumí aniž by tušil nebo věděl. Pana Zemánka obtěžujete, ale pak připustí, že máte službu ke které neumí dodat to co slíbil.
Jednání představitelů této firmy je první den natolik žalostné, že se divím, že tato firma má ještě vůbec nějaké zákazníky. Nevzpomínám si kdy jsem napsal klientovy, že mne "to nezajímá" to by mne strach nedovolil, že to vyjde někde na netu. Ochota prozákaznický přístup je nula slušnost za bodem mrazu a způsob komunikace odpovídá prázdné kolonce USA na webu frimy pan Sýs obchoduje s Maďary zřejmě protože toto považují za normální jednání.
Způsob komunikace ze strany isp admin postrádá základní slušnost k platícímu klientovy jednání firmy jak výše uvedeno je v podstatě o tom "nelíbí si to tak jdi do hajzlu" to je dobrá vizitka. Myslím, že ani není potřeba nic dodávat.
Nicméně na instalaci trváme, protože jsme si objednali i sms odesílání a jsme zvědaví jak se k tomu pan Sýs postaví.
Hezký den
Karel FILIP technik kabelnet.cz