jcltm mě prostě nepřijde v pohodě, že 54.4 % mužů ještě ve 25 letech jsou panicové (a “jen” 30% žen stejného věku).
Zdroj: 13. 5. 2024, PRAHA, národní ústav duševního zdraví
Anebo tobě to přijde v pohodě anebo bys to chtěl regulovat? A pak tužky vykřikují, že nemají děti protože doba, protože nejistota, protože málo peněz. Přitom je to přesně naopak, a k tomuhle přesně vede regulace, že se to obrátí vzhůru nohama díky přeregulacím (ale třeba se pletu, a vůbec tomu nerozumím a za 20 let nebude přebytek nemovitostí a ty budeš mít konzumenty na svoje výrobky a služby (joo budou hodně z jihu s východu). Protože kdo důsledky blahobytu a regulací dokáže nahlédnout trošku delším horizontu?
V nejzkaženějším státě je nejvíc zákonů.
Tacitus
A mimochodem, nevím o tom že by někdo něco opravdu nutil nebo podmiňoval, u O2 je to přece jen možnost a můžeš zaplatit plnou cenu hned na začátku, u T-Mobilu myslím že nabízeli pouze pronájem… oprav mě pokud se pletu,
Jo nutit jakože podbízet to už je jiná věc, vždyť to dělá každý supermarket, už skoro všechny mají zeleninu na vstupu a nasvícený, pečivo na nejvzdálenější straně, a u pokladen žvejkačky, cigarety, to je úplně jiná liga psychologie (o které 80% populace nic netuší) a také to nehrotíš …
A to nemluvím o tom že nejčerstvější zboží je až vespod nebo vzadu a ty si bereš to nejstarší zboží - zkrátka děje se to naprosto ve všem, jen to nevidíš … tak schválně, tohle všechno ti taky přijde v pohodě :-D
Edit: jo aha - teď jsem si vzpomněl na jednu citaci, tam to bylo vysvětleno, vždycky nám vadí ta regulace v něčem co nesvědčí našemu byznysu přesvědčení bla bla bla něčemu … prostě selektivně JEN to, co nás jakoby znevýhodňuje
Tak pokud tě živí odběratelé internetu, tak chápu, že máš proti oligarchům výhrady, no oni mají výhodu že můžou jet dumping a to vyhovuje i chytřejším spotřebitelům, protože ti mají pak prakticky zadarmo (placeno od mas) a taky jsi mi to dal sežrat nebo někdo tady když jsem řekl kolik ve skutečnosti ne/platím… přitom jsem know-how zadarmo pouštět ani nechtěl, protože to je nevýhodný absolutně pro všechny…