Cital som nieco o tom na i4 ale nejak sa mi nepozdava ten kabel , je malo instalacii kde postaci 10m utp kablu , takze bude potrebna spojka + treba dokupit POE sadu a adapter . Radsej budem davat gentlestation , instalacia je jednoduksia a je tam vsetko pokope . Alebo ma gentlestation nejake nevyhody o ktorych este neviem ?
jj, souhlas. ten kabel je tam napevno, coz je nejvetsi hovadina. 10m obcas nekde staci, ale vsude urcite ne, spojka stoji dalsi penize, navic se neda dat ven ze. pokud by udelali na tu antenu vodeodolnej RJ45 konektor (protoze az se to bude vymenovat na strese tak nikdo nechce rozebirat celou skatuli a strihat koncovku a mackat novou atd. kabel uz tam zustane navzdy), pridali k tomu 15m kabelu a dva konektory a POEcko a zdroj ktery k tomu stejne musi kazdej dokoupit tak jsem ochotnej akceptovat adekvatne vyssi cenu a bude to fajn sada. O tom ze ta antena je kvalitni neni pochyb.
Mimochodem, takove sady uz nabizi kde kdo, jen namatkou napr. wifishop.cz nebo Plzensky Discomp to dela dokonce pod znackou Maxlinku, tam je prave vodeodolny konektor zezadu a je to v jedne krabici s PoE a zdrojem. Cena bratru 1600 s dani - uvnitr opet WISP v hlavni roli (http://www.discomp.eu/p-24190/maxlink-m ... a-ns5.html).