zdeneksvarc ➡️ https://www.facebook.com/groups/281181654175384/ To je počtení. Do soutěže o výdrb roku bych nominoval ⬇️
misho Tá skupina by sa mala premenovať na niečo ako "Mám O2, nemám základné znalosti PC" Presne kvôli takýmto retardom zrušili napr. SC. Títo vypatlanci sú schopný prísť do O2 že im kvôli internete neperie práčka
hapi misho a ty můžeš vyprat když nefunguje net? Já třeba ne protože pračka má jenom základní programy a vše ostatní se zasílá přes apku takže opravdu nevyperu.
iTomB misho Nebo si nevytahnes zaluzie, protoze akpa je pres cloud ... a zarizeni spojene do domaci site ...
zdeneksvarc misho Títo vypatlanci sú schopný prísť do O2 že im kvôli internete neperie práčka Znám spoustu domácností, co ovládají domácí spotřebiče na dálku. Co je na tom špatné? 😄
zdeneksvarc svestka A jakou mate rychlost v megapixelech? Stejně jako hromada vzdělaných lidí si plete kW a kWh.
pin zdeneksvarc Všechno. Když chceš chytit zvíře, potřebuješ důmyslnou past. Lidi do ní naopak lezou sami.
misho O čom tu je reč? Asi som to nepochopil. Ak si niekto svoju domácnosťou stavia na cloude tretej strany, nehnevajte sa, ale to je jeho problém... Ak sa chcem dostať do domu, a spravím si k nemu len jednu cestu, tak sorry ale som debil...
jcltm zdeneksvarc Stejně jako hromada vzdělaných lidí si plete kW a kWh Tohle si opravdu vzdělaný nikdy nesplete.
Jodle jcltm žalobu na sebe že jsem blbec? Když se někdo neumí podívat na fakturu aby věděl co má “zrušit”, tak vigilantibus iura scripta sunt
qw84 misho O2 není zrovna svatý, ale půlka těch lidí tam jsou totální mimoni....mám od nich 100Mbit VDSL a jede úplně v pohodě jako u všech ostatních ISP navíc za 349kč. Nějakou O2 Security neřeším protože google (jejich DNS stáli vždycky za kulový) stačí prostě změnit. Až mě něco budou chtít naúčtovat tak je pošlu do háje a jdu jinam.
Jodle qw84 no vidíš a na retenci by ses dostal i na 299 i s rychlosti 250 a kdybys presahnul útratu 600 tak stáhneš 300 korun slevu díky airb. A mi vnutili neomezenou sim hlas data internet (a k tomu další sim konekt) za 499 ale po slevě za 299,- (pry měli v září nějakou akciju)… Ps: Pozor na fintu sleva na pevný internet je na 2 roky a sleva na mobil je na 1 rok :-) kdo si to neohlídá toho seknou :-)
qw84 Jodle Já od nich mám jen internet a k tomu TV zdarma(oneplay) a víc jak 100Mbit mě tu nejde jinak bych bral hnedka. Zařizoval mě to jeden člověk přes retenci co se tím zabývá a na nižší cenu se nejde dostat pokud od nich není víc služeb. 2 roky jsou dlouhá doba to už tu snad bude něco rychlejšího už by mohli natahat optiku už je stím otravuju přes rok. 😀 Mají na to další firmu tak by to mohli rozjed ve velkým.
jcltm Jodle stáhneš 300 korun slevu díky airb Jak může být někdo tak neuvěřitelně pitomý že jim na tohle skočí...
jcltm Jodle Pozor na fintu sleva na pevný internet je na 2 roky a sleva na mobil je na 1 rok :-) kdo si to neohlídá toho seknou :-) Jo, tohle fakt od operátora chceš 😃DD
Jodle qw84 Taky jsem si myslel že vzít od nich další službu je blbost ale když mi to spočítali tak jsem zjistil že je to sakra výhodný :-) Anebo kde běžný člověk z ulice sežene dvě simky s neomezeným internetem a na jedny volání SMSky taky neomezený, a za 299 Kč ? No nikde.
Jodle jcltm tak jo jak chceš: 02 je největší s****a a lidi nekupujte to od nich ale od alternativních!!! Ti jsou nejlepší!!! A teď už budeme kamarádi? :-))) Ps: Já dobře vím že je potřeba jak Corporáty, tak malý providery…