profik Sháním redukci - ozařovač - na připojení venkovní jednotky 10 GHz UNI UNIc a QAM k anténě 90 cm Summit. Nemáte někdo náhodou? děkuji
ef Chybí velký detail - na jakou jednotku a možná i jaké pásmo. Summit znám jen 10G, tak nevím jak vypadají držáky a redukce na jiná pásma.
jirka1988 Kdysi jsem řešil na starých jednotkách, že nešla zasunout žehlička na anténu, vadil tam kovový kolíček. Stačilo ho silou vytáhnout a bylo vyřešeno. Nevím, jestli se jedná o stejný problém, jinak jak bylo zmíněno, redukce netřeba..
profik Tak upřesnění, potřebuji ozařovač abych propojil s venkovní jednotkou, nyní je ant. pouze otvor.
honzam Tak to máte říct rovnou že jste koupil anténu bez ozařovače. Tím pádem sháníte 10Ghz ozařovač pro anténu průměru 90cm
profik Ahoj, od jednoho z vás mi přišel ozařovač na ant 90 cm - zamontoval jsem a vyčuhuje tak (320 mm), že není možné zadělat kryt ant. Je problém v ozařovači (je pro větší anténu) a nebo v krytu? Nevíte někdo, jak má být dlouhý ozařovač pro ant 90 cm? díky za reakce.
jirka1988 Problém je, že je více druhů parabol, moje chyba. Nenapadlo mě se zeptat, o jakou se jedná a automaticky dal ten nejdelší. Tenhle jsem si spletl, je zřejmě z hluboké 60ky, mám i kratší, PM
jirka1988 Tak nespletl, je z plachtové 90. Ta bývala hluboká, ale mám podezření, že ta parabola na fotce je 60. Přijde mi na 90 dost mělká, ale možná zdání klame..
jirka1988 Mě jen spletlo, že tam nikde nevidím pronýtované ty 4 vzpěry, které jsou na 90 a taky menší počet šroubů uvnitř..