@justme nebo se to spíš snažíš dělat dobře, ale to něco stojí 🤔
já budu od tmobilu za pár dnů odcházet k vodafonu na síti cetin, půl roku u tmobilu mi stačilo a už nikdy více 🙄
- ten jejich dvougigabit na gponu je ve špičce katastrofa (logicky)
- peering příšernej - skoro všechno honěj přes 1299, kde mají nedostatečnou kapacitu, takže kdo nemá přímý spojení s tmobilem nebo do nixu (tzn. i v česku), tam je rychlost ani ne poloviční celou dobu
- situaci s ip adresama ani nemá cenu komentovat, veřejná (statická) za stovku, ipv6 vůbec
- na tom jejich chatu se dá někdy narazit na takový *****, že by zasloužili profackovat - místo aby se snažili situaci řešit, tak hledají výmluvy, proč ji neřešit, fantazii mají bohatou 🤭 taky mi dokázali vysvětlit, co já vlastně potřebuju nebo nepotřebuju, no a nebo mě tam taky jednou nechali čekat donekonečna - týpek to uprostřed rozhovoru prostě zabalil a šel domů 😂
nechám si u nich jenom televizi (zpožděnou o 65 sekund) někdy do října, kdy tam mám slevu, a potom pápá úplně 🙄 na druhou stranu pro koho je celej internet seznam a facebook, ten možná bude happy, ale pro mě se z velký trojky stala velká dvojka, tmobile ani zadarmo 🙄 možná mají super cenový nabídky, ale ta kvalita tomu těžce odpovídá 🤮
na druhou stranu mobilní signál u vodafonu je často taky smutnej příběh, v praze neni problém mít na 5G max. kolem 50 Mb/s u rychlostně neomezenýho tarifu 🙄 naštěstí nejsem moc náročnej uživatel mobilních služeb, takže je to pro mě ve výsledku lepší 🤔