darklogic Ja na CTU nadavam uz pres 10 let, protoze to je neschopnej ustav.
- Existuje u nas pravni jistota, kazdy zakon, narizeni musi byt scvhalne a nasledne je obdobi (myslim ze 3 mesice) nez vyjde v platnost.
- Urad ma s nami komunikovat pres datovou schranku, coz email (i treba vraceni formulare) je v rozporu se zakonem a hrozi za to pokuta, pokud clovek nereaguje (na vraceni, kdy prijde info do emailu).
- Jejich paradox na formular a moznost hromadneho zadani/zmeny/kontroly je smesny. X let co je dobre, tak nasledne vrati jako chybu a davaji za to pokuty.
- Registrace na srovnavaci a jejich neopravnene pokuty za neregistrovani v dobe testovaciho provozu
- Kdyz spousteli monitoring, ukladali si uzivatelske jmena jako lowercase a pri prihlasovani to taky prevedli na Lowercase a kontrolovali. Po X letech tohle zrusi a nejde se prihlasit. Opet problem na uradu, nestihl jsem odevzdat vcas i kdyz jsem s nima komunikoval, nebyli schopni napsat, uz mame opraveno a ja opet pokuta.
- Registrace a evidence kazdeho naseho prdu, ale kdyz to chces vyuzit (treba ruseni v pasmu 60G), tak te poslou do haje. Proc teda existuje registrace? Proto, aby si urad ulehcil praci? Sorry, tohle je v podle me v rozporu se zakonem.
- Mnozstvi predavanych udaji v radu stovek tisic (ted uz jsou csv mensi ...) ... neznam urad a ani obor, kde by se predavalo takove mnozstvi dat (statisticke jsou sumarizacni, ne konkretni info ke kazde adrese).
Extremni byrokracie ze strany uradu, kdy oni na vse kaslou, ale pokuty i neopravnene rozdavaji na bezicim pasu ... A ver, kdyby se jakykoliv odevzdany CSV soubor dopodrobna kontroloval, tak snad nikdo ho nema spravne.
Treba jedno me vraceni bylo hodne k smichu ... Na teto adrese neni zadny internet, hlavne ze me tam urad nekolik let posilal korespondenci a ja tam osobne bydlel 7 let ... Fakt k smichu. A opet vraceni formulare samozrejme ...
Vazne si myslis, ze tohle vse je uplne normalni?
A nejen me, ale jeste nekomu se stalo, ze to vratili, ze se jim data nezdaji ... A ne doplneni, ale pak se resi, ze jsi to vlastne neodevzdal. Oprava, odevzdal, ale oni rozporuji obsah, ale pokuta je za neodevzdani. Hlavne ze jejich pozadavek opravte to mate na to 1 den a oprava je treba dohledani chyb a predelani 10 000 udaju. Oni absolutne nemaji potuchu, co to vse znamena ...