hapi a jaký že to je ten pochopitelný odpor k win11? Sem tam mi to lidi řeknou ale praktický důvod neuvedou
Ono to je tisíc malých drobností, co umořilo vola. Za pomoci různých programu jsem to trochu vyladil (hlavně StarDock Start11), ale pořád to není ono. Konfigurovatelnost lišty je i tak mizerná. Hlavně pravá část mě vyloženě sere.
Přichytávání oken sice občas využiju, tak se mi to nechce vypínat, ale většinou je to jen k vzteku - některé to "chytá" snad od třetiny obrazovky a než si pohnu oknem, tak strávím minutu hledáním správné pozice.
Do ovládacích panelů člověk moc neleze, ale každé použití nového "nastavení" mi zvyšuje tlak. Kurňa, jsme v podstatě průkopníci (jedni z průkopníků) okenního GUI a dokážeme vyplodit tohle?
Kdo může za mizerný (praskající) zvuk? Windows? AMD? Realtek? Kdo ví ... po tisících návodech jsem to nakonec dostal dostavu, že to prskne jen čas od času. Ale třeba Foobar s tím má problém pořád, ale jinak - čas od času mu zmizí zvukové rozhraní.
Za trojkový winbox mě sice sjezdíš, ale všiml sis, kde je hranice okna? Na stínu. Otrava.
Celkové grafické pojetí mi drásá oči. Je to sice subjektivní, ale je to hrůza, kam se to vyvíjí. Není to sice problém jen widlí, ale i tak.
Přecházel jsem z Win7 na Haswellu. Kdyby to nezačalo umírat, tak se snad vrátím ...