Zdravím všetkých,
náhodne som zachytil túto tému a dovolím si ponúknuť vlastné riešenie (aplikácia + cloud), pôsobil som v ISP segmente preto sem aj občas pozriem ale momentálne sa už pár rokov zameriavam na prevádzku Digital Signage riešení, obrazovky zo sieťami a zariadeniami okolo, projekt vznikol pôvodne na interné použitie pre jedného veľkého zákazníka a aktuálne spravujeme cez 5000 zariadení.
Nedávno padlo rozhodnutie ponúkať systém aj ďalej teda verejnosti. Hlavne je to aplikácia na Android ale máme rozbehnuté riešenia už aj na Windows, Linux, rôzne TV, LED obrazovky a podobné len to ešte nie je úplne čisto klikateľné. Tým že je to vlastný vývoj (ja a kolega) nie sú problém rôzne prispôsobenia ani funkcie na mieru.
Systém beží na: https://portal.phds.online ...dá sa tam registrovať a začať používať, jednu obrazovku a do 50MB priestoru poskytujem zdarma.
Ak by to bolo pre niekoho zaujímavé, kľudne skúšajte alebo píšte rád vysvetlím viac. Dokážem zabezpečiť aj HW od overených výrobcov z Číny. Nejaké prezentácie a web stránku ešte len riešim.
Na spomínané použitia je z mojich skúseností najlepšia All In One obrazovka s Androidom prípadne dobre nastavené RPi.
S pozdravom
Peter