Miso vsak monitoruj si co chces, s LK vies dohladovat aj viac veci, tak 10 rokov dozadu som tahal zo zdrojov aj digitalne vystupy AC OK a batt low, pripadne este magneticky spinac na dverach racku...po tych rokoch som to zredukoval a riesim len napatie a jednu teplotu a to na baterkach. Z poklesu napatia vies odvodit vypadok napajania, takze AC OK nepotrebujem...batt low sa na vacsine zdrojov spina niekde okolo 21.5V resp 43V co je tiez zbytocne, lebo ked citas napatie dojdes aj k tej hranici tak ci tak...cutt off je 20.5 - 21V alebo 42V...takze kolko to vydrzi ttiez vies a ked sa blizis k cut off vies, ze to pojde do tmy.
Ved citaj datasheety a sam si vyber...kup len to co vyuzijes nie ?
Meanwell menice pouzivam len radu RSD - 30 alebo 60W - ano niekto tu davnejsie plakal, ze su drahe....ale vyzera to vysoko kvalitne a aj to funguje + celkom kompaktne prevedenie...akoze aj starsia rada SD funguje, ale nema tolko verzii a su fyzicky vacsie a menej efektivne na ucinnost.
Ked treba prerobit nejaky switch alebo gpon na 48V lahko tam dam RSD menic 30 alebo 60W s vystupom 12V a to je dokonca aj verzia ktora ma vstup 18 - 60V takze ziskas univerzalny menic, kde to vies pripojit na 24 aj 48V sajt.