petrbacina Promiň Zdenku, ale není to už moc? Adblock zde vypínám, ale proč takhle? A ještě blikající WFmetal...Já tomu rozumím, že je potřeba aby se provoz zaplatil, ale tohle se mi nelíbí.
pgb Na fóru 4x nahoře na listu fóra, 7x dole a i pod každým vláknem ve fóru. 15x reklama na povinné frontpage .... Už neee
RedMax pgb No a třicet táců už je doma. :-D Teď budeme snášet jumbo reklamu přes půl obrazovky nebo si zautomatizujeme odklikávání hlášky. :-D
tom_sek Už jsem někde psal že to fórum bobtná neustále se opakujícíma nedůležitýma informacema. Proč musím vždy z hora srolovat kolik nás tu je a kdo došel poslední? Jsme na spartakiádě? Ty 4 příspěvky taky nemusí být rozbalené... Stejně to nikdo nerespektuje i kdyby byly úplně celé rozbalené na homepage.
zdeneksvarc Taky nejsem spokojený se současným stavem. Čtvercové reklamy v záhlaví a loga v zápatí jsou nutnost, ale o všem ostatním se dá bavit. Najdeme kompromis 🤝 tom_sek Pročištěno.
tom_sek Super. Jako nevadí mě ta statistika někde dole. Ale proč to všechno cpát nad příspěvky. Otevřeš fórum a víš že musíš 3x přejet prstem než najdeš první příspěvek.