svestka odklikáš za 2 minuty čistého času, ani není třeba se v tom moc vrtat, v textu mailu máš odkaz
stratos svestka podle tohoto kalkulátoru: https://portal.nukib.gov.cz/kalkulacka jsem Mikro a když se proklikám ´´Dále´´ vyjde mi že: _Služba bude dle vámi zadaných kritérií spadat mezi regulované služby v režimu nižších povinností. Tuto službu máte povinnost ohlásit. To může učinit statutární orgán nebo zástupce organizace, který byl statutárním orgánem pověřen. Více informací o procesu ohlášení regulované služby nalezete na v návodu Jak ohlásit regulovanou službu? Takže to chce po mě něco nahlásit přes datovou schránku. Třeba dělám ale něco špatně.
svestka stratos já se tam přihlásil jako jednatel datovkou, 2x nebo 3x jsem klikl (jako že máme méně než 350 000 klientů 🙂 ) a bylo hotovo.
michal9395 Mě včera přišlo: Evidujeme od Vás nahlášenou službu Poskytování veřejně dostupné služby elektronických komunikací, avšak chybí ohlášení služby Zajišťování veřejné komunikační sítě. Tak musím ještě “doregistrovat”.