skrivy Tarif: Nabízí (po kontaktu obchodníka, přes kterého máme telefony) cena 649 Kč bez DPH včetně televize
Hmm, ja nejsem obchodník, napíšu do Googlu:
O2 Internet
Zadám tam adresu umístění
A vidím tam cenu od 199,- s DPH za 2000/1000 na půlrok (jak jsem referoval před časem tak modří vědí, jak to udělat na rok a pak prodloužit)…
Najdi si kamoša co má o2 spolu… jinak samozřejmě můžeš platit i 399 nebo to co tam pro tvoji adresu vyleze to už je na tobě…
Ps: zřízeno bylo asi třetí pracovní den od toho nedokliknutí 🙂 to bych byl asi de… kdybych to nevzal na rok za těch 199 či?
Veřejky nevím, už jsem to dlouho nepoužíval, ale nikdy jsem za ně neplatil - občas jsem nějakou dostal free, dokonce i od T.

A ještě k tomu “obchodníkovi”, známý jel do Itálie a potřeboval tam data a nejspíš mají doma nějaký firemní tarif, a nemohl zaboha prostě dostat za rozumný peníze nebo nechápu, já mu říkám dej si revolu a tam si klikni za 70 Kč, no ale to je házení perel … mně to přijde že lidi jsou trošku zamrzlý, mají nějakýho svýho obchodníka a nějakej svůj tarif a že platěj nesmysl je netrápí radši budou tvrdit že to nejde, tak pokud vím tak byl bez dat, nechápu co to má za dementní mobilní tarif (tuším VF)? že tam nemá data v EU🙂 ?
Občas není špatný zkusit něco novýho a vyndat si hlavu z … protože si hloupě myslíme - že máme něco výhodný a pak zjistíme že vůbec. Všechny tyhle korporace zaháčkovaný klienty pěkně oholejí a není špatný si to zkusit z jiný strany (buď jako novej anebo jako odcházející, a to pak dostanete min. 50 % dolů…
Zrovna tady u toho optický je podle mýho názoru kravina to nevzít za 199 a když už neumíte si to dát na 12 měsíců anebo po 12 měsících prodloužit no tak to vypovíte… když víte co máte a kdy a komu tak placena bude prodloužena…
Jeden známej,, mi vysvětlil, že vyjednávat se může i v tesku 🙂 chudáci, uvažuju o tom že tesco to v Čechách zavře prý …
Ps: tak mě napadlo, že to asi chceš na firmu, a to už od dob SPT si to ne hájí dobře zaplatit, podobně čez (DIČ na faktuře u telco a elektřiny = platíš jak blbec víc - minimálně u právnický osoby).