viktornovotny Zdravicko, na zafukovani kratkych tras ( do 200m ) v satelitech mezi domky, hledam nejakou malou zafukovacku, idealne na trubicku 12/8. Nejlepe nejaky kufrikovy model. Nemate prosim nekdo neco na prodej ? Nebo tip kde by se takova vec dala koupit levne klidne starsi ? Diky
[smazaný] Kolega si neco takovyho stavel sam a je to blbost do 500Kc, budik, krizovej ventil a nejaky spojky, zitra kdyztak poslu foto. Jen se to tam musi soukat ruuuuco. 7/5 150m docela vopruz.
viktornovotny Trnec Hmm a tohle funguje ?? Tedy stacil by k tomu dodelat nejaky posuv, treba ze svarecky jak dratek svareci posuva a bylo by to stejne jak stroje na desitky tisic ? 🤯
tom_sek Mám to podobně i s posuvem. Akorát je to oproti drahým strojům nerozebíratelné. Místo gasbloku mám vyvrtanou díru do zátky na přesný průměr kabelu. A samozřejmě to v tom Tkusu musí být celou délku vedené.
svestka My si to tiskli, s redukcemi na ruzne prumery trubek, komplet rozebiratelné. Někde jsem tu k tomu hazel vykresy (ale uz je to davno. Stalo to na materiálu cca 1000,- a funguje to doted.
viktornovotny petrbacina to vypada fakt pekne, vidim ze tisknute 3D, tak otazka, mate to uz v provozu ? Za kolik udelate kus pro nas ? :-) Diiiky
viktornovotny svestka a vyrobit druhy kus na zakazku ? :-) pro nas .. samozrejme zaplatim za to vic nez material 🙂
svestka optám se kolegy co to kreslil, tiskl, ... zrovna mi to tu leží na stole, tak jsem to nafotil ...
svestka foukali jsme tím cca 100m v pohodě s malým kompresorem z bauhasu. Delší trasu jsme pak přes redukci napíchli na velký kompresor za autem, ale ten jsme museli škrtit aby nám to neroztrhl.