polk RB411: Upgrade z 3.20 na 3.25 > po remote upgrade vypnuta WLAN karta :-( a navic kompletne vyresetovana do defaultu (ta WLANka pouze) Tak to se mi přesně stalo u jedný RB433 , reset wlanu a disable. upg z 3.23
honzam Protože na anglickým foru hlásili spoustu chyb. Při upgradu ztráta konfigurace, vypnutí karty, ztráta nastavení karty, chyba v bondingu atd....
cernyto Hnus fialovej, velebnosti, zatim nastesti jenom jedno AP, ale vsechny karty komplet v defaultu :? : :( :
rampamckvak 3x 433 plne osazene a 2x 532 + daughterboard, plne osazene a vsechno v pohode .. nastaveni zustalo
michal_siman no to my vysvětlete, já to narval na 3 APčka na dálku a bez problému to ja taky, asi na 10 a najednou to 11te default a disable wlan :-(
okoun nevim možná je to také problém této verze ale na mém spoji 5G se signálem 39 a 35 mám na jednom směru asi je 1,5 Mb a na druhém je to OK, půjde o nějak jednoduše downgradovat ?
dantasik no to my vysvětlete, já to narval na 3 APčka na dálku a bez problému Staci prolest forum na routerboard.com, je to zpusobeny tim ze je tam jinej ovladac pro NAND pameti, problem se tyka jen starsich RBcek 500, 100, 300 a pisou ze i nektery jiny.
tomik Má někdo v této verzi problém s tím že nenaběhně nějaká strank a jakmile date obnovit hned najede.Jde o to že ta hláška z prohližeče vybehně hned a není žádnej paket loss to mi je divné.