Mam uz v siti tech compexu docela dost a dade_marfi jeste vic :) a dokud jede, tak jede moc dobre, problem je spis poruchovost. Davam to vsem 5GHz klientum v jedne siti, do ktere delam, a jsem spokojen. Krasne to vleze do jirous boxu, kdyz se to vyhodi z krabice, ma to v sobe poe a je k tomu 24V adapter :-)
Pardon, měl jsem na mysli WPE45AG, WP54AG jsem dostal z reklamace za původní WPE54G a to je teda něco. Všechny 3 kousky se donekonečna odpojují a resetují se, částečně pomohl upgrade na nějaký novější firmware, už se neodpojují tak často. Navíc nevím co podělali s wifi částí ale chovalo se mi to hůř jak WLA5000, pokud byl na Apčku trochu provoz, vapadávali na to delší pingy. Naštěstí v době vydání těchto bazmeků už začali RB133C myslím. Takže nástupce původních WPE54AG jsem hned zpočátku zavrhl, prostě už bylo lepší a spolehlivější řešení.
Compexy byli kdysi pojem, bohužel to už dávno neplatí, dneska jsou kvalitnější, spolehlivější a levnější řešení.
T je pravda a ten compex mel doma tak jsem ho nasadily na 5GHz spj na 1 Km přímá viditelnost ale kupím kartu a dam tam microtik mám tady rb 532A cže dcela dbrá mašinka a neb tam dat pc ?? je za tom 30 lidí hodne aktivní lidi samej torent
Jse omlouvám za preklepy ale nák mi zlobí klavesnice