Cau ja někde tyhle PoE od I4 taky mam a jedou mi bez problému....
chtěl sem se tě zeptat na ten zdroj co tam máš... to mas z ispshopu, co ma vystup i na baterky... ptam e protože ja stejně vypadající kupoval v Gesu s doměním, že jelikož má velkej proud budu ho moc použít na hromadné PoE a cca po 14 dnech z ničeho nic přestal fakat... když jsem ho dal pryč a vyměnil za adaptér tak doma jsem ho pak zase normálně rozchodil.... ale dal bych na to bacha...
Zdroj je kupovaný mám za to u emko praha a je to ten 24V/55W a ještě mají v nabídce 150W, ale ten zatím nevyužiji. Zdroj zatím jede bez problémů, zkoušel jsem ho odpojit od sítě a měl jsem to vyplé cca 22 hodin a drželo to pořád a pak jsem to zase zapnul protože jsem jel pryč.
Ty konektory jsem sehnal nakonec i s kabelem z GM elektronics a je to dělané jako prodlužovák napájení a stojí cca 30Kč a docela tam i dost drží.
Jinak s těmi POE jsem neměl zatím žádný problém a pár ji je na síti cca rok a půl. To spíš mi odešlo něco jiného: V pátek jsme u toho byly s kamarádem ještě večer to doladit a byla u nás bouřka a najednou zničeho nic černá obrazovka a server se dal do restartu. Ale už nenaběhnul - hlásil chybu PCI slotu - odnesla to jedna síťovka do Wanu tak se to hned vyměnilo a jede dál.