Ahoj, mam docela vazny problem s Mikrotikem (verzi SW bohuzel neznam, ale cip je tam RB 450, 5 portovy). Prestal z niceho nic fungovat a ja nevim jak ho zprovoznit. Pokusim se popsat co jsem vysledoval z jeho chovani.
1) Kdyz pripojim napajeni tak sviti obe dve diody - zelena i modra - sviti porad.
2) Normalni bylo nekolik sekund po zapnuti ze pipnul - diky tomu jsem poznal ze system je nabootovany. Ted nepipne.
3) Zapnul jsem ho, pripojil kabely se zapnutymi pocitaci, ale zadna z LED ktere jsou na konektorech se nerozsvitila. Doslo ale k tomu ze se rozvitily diody na prvnim portu asi na vterinu a pak zhasly, pak se na vterinu rozvitily diody na druhem portu a zhasly. Takto se to deje u vsech portu cyklicky. Prvni az paty a pak znova dokola.
4) U pripojenych PC jsem si vsimnul ze diody u konektoru sitove karty jsou zhasle. (Kdyz jsem je pripojil do switche tak se rozvitily z cehoz usuzuji ze chyba PC to neni).
5) Jeste bych dodal ze jsem zkousel stisknout tlacitko reset, ale niceho jsem tim nedosahnul.
Budu rad za kazde nasmerovani.
Dekuji