nevím jak vy, ale já raději budu investovat do té větrákové šílenosti než abych měl v krabici zapojených několik desek. hal musím zaplatit 2000 Kč více a nemohu dělat nic : a nebo uvažuji o koupi dvou alixů
neviem co mas proti takemuto rieseniu... proste vseobecna choroba RB je ta, ze sa tam karty rusia (niekde viac a niekde menej), ale takto to mas vyriesene. ako ap su pouzite rb411ah, odkial ide pigtail priamo na na antenu (ziadna strata a ziadna moznost zatecenia do plusu).
napr za posledny tyzden som riesil problem, kde mi v jednej plne osadenej rb600 zacalo cosi blbnut. nepravidelny reset, cim dalej tym castejsie a niekedy uplne zamrzlo. vymenil som rb600, vymenil som nadstavbu, vymenil som napajanie a nakonec to bolo tym, ze to sposobovala jedna karta - konkretne r52. stacilo vymenit za cm9 a ide to ok. ale proste som s tymto zabil tri dni a sposobil si nemale vypadky, kedze vysielac je na pomerne nedostupnom mieste. keby to mam riesene takto, tak mi zblbne jedna antena a problemov mam podstatne menej. takto som mal vypadky na dalsich 3 dedinac a 5 sektorkach. takze potesi...