Mám 3 tyhle kousky, 2 jsou na desce v racku na půdě, v rackách jsou ventilátory a nemám problém. Třetí kus je na půdě přidělaný z boku na plechové krabici (nedal jsem ho schválně kvuli lepšímu chlazení dovnitř plechové skříně bez ventilátorů) a stejně se začal při vedrech zasekávat. Tak jsme tam zajel, sundal jsem vrchní kryt originál case aby mohl vzduch lépe dovnitř. Nepomohlo, druhý den opět zásek. Tak jsem vzal ventilátor 120x120 zapnul ho na 12V, pověsil těsně před desku (case zustal otevřený) aby to chladilo celou desku a zasekávání přestalo. Verze firmware jsem zkoušel 3.30, 4.5, 4.6, 4.9, 4.10 a dělalo to pořád, takže verzí to opravdu není. Teplotou procesoru to také není, protože co jsem sledoval všechny 3 a porovával teploty tak na dalších dvou místech kde se to nezasekává ale proudí tam vzduch tak byla teplato procesoru i vyšší než na bodě kde se to zasekávalo. RB433AH mi nic neřeší, RB800 jsem dával právě místo těchto RB433AH, protože to začínalo nestíhat. takže podtaktovat procesor na 400 Mhz je pro mě rada k ničemu. Takže jediné řešení 120x120 ventilátor a bohužel ještě postřeh, když jsem ten ventilátor zapojil přímo na desku RB800 nerozjel se, neutáhlo ho to, když jsem vypnul ventilátor co je na procesoru a dal to místo něj, tak se ventilátor roztočil, ale tak na 30%, tak jsem ho dal nakonec přímo na napájení 12V aby jel naplno a je klid.... doufejme :?