já jsem jim tam psal a oni řekli že nejsou schopni mi poskytnou návod, že tomu nerozumí...
to je trochu vrchol něco prodávat a nerozumět tomu :
Dobrý den, za nás od Papoucha bych rád trochu ujasnil, jak je možné, že "prodáváme něco čemu nerozumíme" :-) To máte tak - přišel zákazník, který si přál modifikaci našeho teploměru TM. Dohodl s námi detaily, jak to má vypadat - že to má být destička se svorkami, má to být na 3 až 5V, apod. Po úspěšném vyřízení zakázky jsme se s ním dohodli, že teploměr můžeme nabízet ve volném prodeji a vzniklo TM_Mikrotik. Takže vyrobeno to bylo dle dodané specifikace a proto nevíme, jak a kam přesně se to má připojit, apod. Chápu, že to ale vypadá v Vašeho pohledu divně :-) Tak třeba je to teď už pochopitelnější... :
: Když už to máme na webu, tak bychom rádi dali dohromady nějaký návod jak teploměr připojit. Pokud byste někdo měl zájem na nějakém návodu spolupracovat, budem rádi, když nám napíšete mailem na nebo třeba SZ tady přímo ve fóru.
: Pokud máte nějaké nápady, jak teploměr upravit tak, aby byl ideální pro použití, tak budeme rádi, když nám je napíšete. Někdo tu třeba psal o napájení přes PoE - nápad je to zajímavý, ale otázka je, kolika lidem se to hodí... Druhá věc je, jak jinak to napájet - existuje na RB nějaká jiná možnost než vzít 5V z USB?