Besito To, že by mi nenajel mikrotik jak píšeš, to už se mi stalo víckrát než jednou, ale to neřeším, zatím se mi to povedlo rozběhnout, tedy až na jeden kus. Drbat hlavu by si měli ty co používají různé krabičky a plasťáky typu UBNT a TP-Link, tam je úmrtnost po takovém činu vysoká.
rb5 Ještě napiš jak ti to šlape, jak to máš spolehlivý a že se konkurence nebojíš. Reklamu si dávej jinam, tady ovečky neseženeš.
okoun Tak jses pochlubil, jenom nevím jak to mám pobrat. Jako, že máš nový auto - první majitel nebo že sis pořídil jiný auto, když ti to starý dosloužilo.
honzam Vím, že závidíš...nedávno jsem viděl ve zprávách, že bys rád novou verzičku
K Mikrotiku...pořád nefunguje co už opravili v 4.1x ... Proč si tu každej myslí, že s novou verzí bude mít rychlejší a kvalitnější spoj? Ve vzduchu je takovej bordel z těch vašich přehulených levných plastových sraček s anténou, co nemá daleko do všesměru, že už to lepší nebude. Schválně kdo z vás už vzteky nebo v rámci konkurenčního boje použil nějakou tu rušičku nebo napadnul cizí síť ?