cena špatná, berem gentleboxy a špatný posíláme zpět, nevadí nám to.
nevadi ti to??? si normalny??? to je ako ok, ze pigtail je totalne na hovno (spatne odrazy jak nikdy), antena je na hovno (je to sektor a nie smerovka) a dokonca je pomaly kazdy druhy na hovno k tomu? to ti ako nevadi??? hlavne ze je vo vnutri mikrotik a tym to konci, ze?
mal som este z historickych casov dva wispstationy. teraz nedavno som k tomu objednal este gentlebox ze ich vyuzijem ked ich uz mam... no jeden genglebox nenaskenoval vobec nic, len siete, ktore boli asi 200m od nas a aj to len s velmi slabym signalom. nahodili sme teda druhy a konecne sme chytili signal, aj ked nie bohvieaky. no a o tyzden sme to mohli ist menit za nanostation loco, lebo toto skurvene hovno, co nazyvate antenou zdochlo. znova nenaskenovalo skoro nic. a co je sranda, tak sme tam dali nanostation loco a signal bol podstatne lepsi ako gentlebox s wispstationom. a ze nanostationy rusia pasmo??? hej... mozno to je pravda, ale verte mi, ze pouzivatelia gentleboxov su na tom rovnako, alebo mozno este horsie.
a ked je podla teba normalne posielat pomaly kazdy druhy, treti kus spat, platit este za to postovne a povedat ze ti to nevadi, tak bud mas tolko penazi navyse a si zaroven milionar na cas alebo ti vazne preskakuje.