A ja se fakt snazim dnes uz 8 hodin projizdim v kuse napr. forko a ctu si uzitecne informace. Boli me z toho hlava :). Vcera 4 hodky.
8 hodin v kuse, pak dalsi 4 hodky :-) kamarade, denne tu na foru travim nekolik hodin po nocich (je fakt ze driv to bylo vic nez nyni). Tohle forum spolu s wiki mikrotiku a forem na mikrotik.com me dalo nejvic. Nejaky knihy o tom jak funguje TCP/IP protokol, DNS - dobry cteni je taky napr. Wireshark a Ethereal - kompletni pruvodce. Pred trema rokama jsem byl obycejnej "ajtak", o sitich jsem toho moc nevedel, dneska rozhodne nejsem zadnej guru, ale postavil jsem za tu dobu sit pro temer 600 lidi a snad neco o tom vim :-) a ver mi ze nejvic mi dalo tohle forum. nicmene moje zena a deti by ti mohli vypravet kolik casu mi na ne zbyvalo a stale zbyva :-)
takze tim chci rict, po dvou dnech samostudia neves hlavu, mas pred sebou minimalne par let :-)
hh, ja mluvil ale jen o tom mikrotiku . Samozrejme ze se o to zajimam prubezne a zajimat budu, protoze to je neco co se rad priucim. Ja se siti zacinam, jsem obycejnej ucnovskej slabo. elektrikar a pred mesicem jsem zacel budovat sit ve meste 8 tisic lidi s 5 konkurentama a mam zatim jen neco pres 40 zakazniku, zatim to funguje dobre, ale nechci usnout na vavrinech.