Budu reagovat. Vsude pouzivam jako sektory skalary ss-60, je tojediny bod kde je elboxrf stal me 1600,- a nemyslim, ze by byla tak spatna, drive jsem tam mel jinou vypadala jakpatnik ze sklolaminatu, uz nevim znacku a byla sice cca 3x vetsi, ale rozhodne horsi. Pokud vis o lepsich (krome skalaru, ktere pouzivam, a ktery maji vetsi vertikalni uhel, (jsem v dost kopcovitem terenu), tak mi porad.
Vsechny stanice se do toho sektoru vejdou v pohode, myslim ze jsou max 30° od stredu vysilace ve cca stejne vysce.
To CCQ u SXT taky nechapu,jsem na vesnici sam a nezarusen, nic jsem nedelal, opravuji domek a byl jsem mesic bez strechy, takze internet sel trochu stranou.
Anteny jsem koupil na zkousku. Pan Stourac ma sice vyborne anteny, bohuzel nevim o zadne sektorove na AP, octagony s boxem mi privezl 2kusy, za coz dekuji, ale o tom ze by je mel v nabidce na webu nic nevim. Anteny jsem bral na zkousku, abych porovnaval.
Vubec nevychazeji podobne. Stourac antena 25DB, Nanostation 27dB a SXT 32dB
Jeste jsem chtel udelat bandwitch test, ale tam to konci kolem 20Mb v TCP (asi omezeni procesoru 711).
Anteny pana stourace podle me.
Klady: Kvalita, kvalita, kvalita
Zapory: Musim objednat jakou chci polarizaci (nemam na vysilacich jen jednu a zjistit u zakaznika, ze je od neho lepsi vyhled na Vertikalni Ap a mit antenu Horizontal (smula). Nevim proc nejde otocit.
Neni platce DPH
Zadny prodejce, webovy shop (vidim skladem, objednavam)
Pro nekoho cena (ta je umerna kvalite)
Pokud pan Stourac udela 2polarizacni klientskou antenu, bude je mit stale skladem, tak prekousnu, ze neni platce DPH a budu brat jen od neho.
Do budoucna chci 2polarizacni antenu. Tvoje slova Hapi. Kdo dnes dela jednopolarizacni Ap, jde proti sobe.