Tak to ti dekuju koupil jsem si AirBQ pred tremi mesici a ted toto a ze nechodi 802.11 a nstreme ve specifikaci nebylo fakt super a to ze je to vec tveho pridaneho HW me stve, takze ani SW update nepomuze, jsem fakt zklamany, protoze NV2 to cele degraduje ikdyz to jak takz chodi.
Je mozna vymena?
Je to holý fakt, je to vývoj, od začátku jsme to optimalizovali pouze a jenom pro NV2, protože propustnost proti zatížení byla v celkem vyrovnané pozici, takže jsme ani Nstreme ani 802.11 netestovali s tím, že by se to nemělo chovat z radiového hlediska jinak. Není tomu tak, přijali jsme designová opatření, která by to měla řešit a zaimplementovali do další revize HW. Nevylučuji, že některé RB751 mohou fungovat s ne TDMA/CSMA protokoly lépe, některé hůře, ale určitě to nebyl sledovaný parametr, protože na to stejně nestačil výkon platformy. Nemáme zatím plán na upgrady původních platforem.
Ostatní protokoly jsou z hlediska kapacity a jitteru horší. Mě třeba daleko víc tankuje, když má zákazník střední jitter 40ms a latenci kolem 5ms, než když ho má 5 ms, při 10ms latenci.
Tvoje argumenty beru. Ale nikde na webu nemas natoz v manualu, ze je to NV2 only. Zacinam litovat, ze jsem to v prvnim mesici testovani nevratil a nevzal AirOne :-(
Prostě to tak je.. Jakmile ti tím spojem poteče víc než 80Mbit, budeš rád, že je tam NV2 a ne Nstreme..