Děkuji za odpověď.
Věc se má tak, že na obou AP šlape vše v pořádku. Nevím jestli náhodou není problém v tom programu, i když je pravda, že při odeslání paketu na IP adresu toho zařízení nebo na broadcast adresu to funguje v pohodě. Musím se ještě zítra podívat pomocí snifferu jestli tam vůbec dorazí ten paket. Jediné co mám nastavené je bridge na něm mám daný wlan, wds a vif. WDS je tam dané automaticky páč je dynamické a připojené na tento bridge. Spojení šlape to není problém pingy fungujou, ale z nějakého záhadného důvodu mi to nedojde na multicast. Zítra se na to ještě podívám pomocí snifferu a pisnu podrobnosti co jsem zjistil.
Co se týká interface tak je tam pouze jeden na tom OpenWRT a to z toho důvodu, že výsledný směr určuje RouterOS a jiné stejně nepotřebuji, proto mám ostatní vypnuté.
Pravda je že když jsem si rozjel sniffer tak tam ta multicast adresa byla vidět že přišla. Kdyžtak to vyfotím a hodím jsem výsledky.
Program je určen k odeslání a přijímání ICMP paketů s mnou definovanými daty, které pak čtu a podle toho na routeru pomocí API nastavuji a získávám data.
Děkuji moc za odpověď.