No popravdě zatím to nebylo díky rozhození optiky do několika(5) směrů pomocí 2x2MIMO zapotřebí, ale lidi přibívají tak už se těším na Erika v 32ce : . A druhou štreku plánuji v 11ce brzy potom .
Podívej, každý normální a rozumný člověk, by si na Tvém místě počkal na dodávku prvního (jakéhokoli) spoje, případně Tebou opěvovaného Erika, nasadil ho, a pak teprve diskutoval.
Nezlob se na mě, ale celou dobu tady básníš kolik, jaké a kdy si budeš moct koupit spoje. Tohle nikoho nezajímá, a zřejmě to nechápeš. To, že tady budeš básnit každý týden nad dalším infem, které Ti poslali poláci a nebo lidi od ubnt je pouhé Tvoje přání a k realitě má dost daleko. Zatím si dělej dál spoje na ubnt přímo z optiky, je to to nejlevnější řešení na které momentálně máš.
Když jsem měl pár klientů jako Ty, a musel jsem zvažovat každou investici kterou jsem chtěl udělat, taky jsem básníval co si jednoho dne koupím. Mám pocit že jsi na tom uplně stejně jako já předtím, jenom na rozdíl ode mě, o tom co jsem si chtěl koupit nevědělo 3700 lidí z oboru....
Jakmile budeš vlastníkem jakéhokoli p2p spoje na frekvenci 10Ghz a více, můžeme spolu diskutovat.