- jaci vsichni? Treba hapi ktery te rovnou opravil ze pises nesmysl?
- nebo ta hromada dalsich kterym to ani nestalo za namahu?
- ja z tebe nic nedelam, to jsou vsechno ciste tvoje zasluhy
Inteligentni clovek se z chyb pouci. Slusny clovek jeste podekuje. A jak se rika cloveku, ktery bude stourat argumenty aby dokazal ze jeho blabol neni blabol, protoze tudle Lojza tomu blabolu taky rozumi, takze vlastne je vsechno OK?
Zamysli se, chlape...
(jinak diky za hodnoceni, to mam rad to s tim egem, to mi dela dobre ;) )
Sorry, už nemám čas, založ nové téma radom vs. límec, zítra po 12 budu mít čas na hádání, napíšu ti tam 342+ na vyvrcholení, zatím zdarec ;)
PS:
jo opravil a nedělal ze mě debila, ale to už se zase opakuji...
Kolik máš spojů v 10G? 300?
Ja z tebe nic nedelal, jen jsem se zeptal jak to funguje. Zbytek sis zaridil ciste sam osobne
S dalsima argumentama si nedelej nasili, uz neni co dalsiho vymyslet.
Co se tyce vyvrcholeni, pokud mas na mysli orgasmus, mozna by stalo za to (opet) vzit k ruce nejaky sikovny vykladovy slovnik, pro 1. stupen ZS bude bohate stacit, a najit si tam hesla EGO a ORGASMUS a porovnat si je.
Jen tak, abys byl v obraze a neztrapnoval se priste tak jednoduse. I kdyz vlastne ... vy to tak bezne zamnenujete, ze jo, tak co to placam...
A co ma pocet 10G spoju spolecneho s touhle diskusi? Ze by zase ta zkratka, ktera tu uz probehla, jako ze hodne 10G spoju = nervozni clovek jak to dopadne?
Ta uvaha je jednak pitoma a druhak typicka pro ceskou kotlinu. No ale co uz nadelam. Ja osobne jsem celkem v klidu, protoze jednak desitek mam jen par, druhak jsem docela presvedcen, ze to ubnt ve finale v takovem provedeni jak to inzeruje neprojde.
Coz ovsem nema s touhle debatou (a s tou tvoji uz vubec) nic spolecneho, jde o princip zachovani 10G pasma v CR a upravy VO-R-14 tak, aby pokud mozno oficialne zohlednila zavedenou praxi.
Jestli si pak ubnt nebo kdokoliv jiny udela spoj za par supu, KTERY TO BUDE DODRZOVAT, tim lip.
Ja vim ze te to nezajima a ani tomu poradne nerozumis, jen jsem se chtel vratit pres tuhle epizodu zase zpet k tematu.
S pozdravem "nepis mi" a pokud mozno "nepis vubec" tvuj tridni nepritel.