hocimin1 Zdravim, poslední dobou mám dost reklamací na GentleBox JC-219MCX. Např teď jsem objednával 5 ks a všechny jsou naprd, mají minimálně o 10dB nižší signály. Jakou máte poslední dobou s tím zkušenosti ?
pthv Zdravim, poslední dobou mám dost reklamací na GentleBox JC-219MCX. Např teď jsem objednával 5 ks a všechny jsou naprd, mají minimálně o 10dB nižší signály. Jakou máte poslední dobou s tím zkušenosti ? Tez mam takovy pocit, ze se to deje, a je jedno jaky distributor...
peyrak 20ks mi teď v týdnu došlo, výsledek: v 5ks vůbec nebyl pigoš, další 4 co jsem zkoušel signál nemaj vůbec, nebo mizernej, zbytek jsem zatím nezkoušel, problémy s tím byly i na podzim, už mi došla trpělivost, už to kupovat nebudu
pintero Dnes jsem nasadil jeden kus, ktery ma take signal o cca 12 dbm nizsi nez soused vedle. A to jsem tu antenu smeroval co to slo.
hocimin1 no prave. To je pak ale cloveku k vzteku. Jede na montaz, 400m od vysilace a on je tam signal -80. Si rika co je to za blbost, steluje steluje. PAsk si rika ze by byla spatna antena ??? Tak tam hodi jinou a ehleje -65. Jenomz to tak nejde do nekonecna, ted jsem mel pripojovat 5 lidi objednam 5 anten a vsechny jdou zpet na reklamacku.
pthv 20ks mi teď v týdnu došlo, výsledek: v 5ks vůbec nebyl pigoš, další 4 co jsem zkoušel signál nemaj vůbec, nebo mizernej, zbytek jsem zatím nezkoušel, problémy s tím byly i na podzim, už mi došla trpělivost, už to kupovat nebudu Jenze co kvalitniho brat misto toho?
net_work na tom, ze skoncil prowax me sralo nejvic prave ztrata schiboxu, ktere byly perfektni! taky nevim co misto gentleboxu... Jedine co me napada, tak GROOVE s nejakym panelem? nebo s tou parabolou od maxlinku? ;)
stouracpetr na tom, ze skoncil prowax me sralo nejvic prave ztrata schiboxu, ktere byly perfektni! taky nevim co misto gentleboxu... Jedine co me napada, tak GROOVE s nejakym panelem? nebo s tou parabolou od maxlinku? ;) Picture mn 107.jpg
pthv na tom, ze skoncil prowax me sralo nejvic prave ztrata schiboxu, ktere byly perfektni! taky nevim co misto gentleboxu... Jedine co me napada, tak GROOVE s nejakym panelem? nebo s tou parabolou od maxlinku? ;) :)
miract Ahoj, na siti mame 100vky http://www.ipmedia.cz/default.asp?cls=s ... stiid=1849 a CCQ na vysilaci vpohode i v zatezi na 100%. Pouzivame to od zacatku masivniho nasazovani 5GHz(3-4 roky). Vim, ze nekoho muze otravovat tech 6 sroubku ze spodu, ale zase si muzu zvolit, ze ktere strany dam drzak. Dalsi nevyhoda je v tom, ze pro horizontalni polarizaci se muzu nejdrive do RB zastrcit RJcko a az potom box sesroubovat.
pcwifi o techto boxicich taky uvazuji do novych lokalit kam se chystame nacpat...rikas pohoda jazz ? To me jen tesi : bo i cena s RB711 je celkem lidska. PW
miract Antenu to ma temer stejnou jako J&J, jen to ma uprostred RSMA konektor a cca 15cm pigtail RSMA-MMCX(U.FL). Ten pigtail vypada docela precizne. U RSMA konektoru napajeneho na plosny spoj neni co zkazit, coz bude asi prave slabe misto u J&J. Ale zase je tam nejaky ten dB dolu.
hapi to je zajímavý, já zase slyšel o těhle krámech samou kritiku ale asi máme každej jiný nároky. Nicméně jirouse přestáváme brát taky a začínáme brát jediný pro nás akceptovatelný řešení který neprozradim ale ten kdo čte moje příspěvky na to prijde :-)