Skrina otvorena, 230V na holych svorkach Nahlasilo sa to starostovi (jedna sa o obecnu budovu) a starosta povedal "ja o tom viem, ma to tam kamarat ktory robi net, ze takto je to bezpecne, je to na podlozke...ze on to teraz nema cas riesit a budova je poistena" - hovori samo za seba...k comu im bude poistka ked to ziadneho revizaka nevidelo...
Tohle bych ti neměl vůbec za zlé, kdybys to nabonzoval hasičům.
Toto ani neni bonzovanie predsa, ved je to totalny hazard mat takto spravene veci na povale kde je cez leto 50C + zatial som to riesil len s riaditelkou, ma to zaslane v poste a bude to riesit zo zastupitelstvom....ked sa nieco stane tak kazdy bude davat ruky prec. Horsie je, ze co som videl sajty tak vsetky boli takto....o tom ako maju pripojenu elektriku ani nebudem pisat. Ked im zacnu varit baterky tak o tom nebudu vediet, nieje tam ziadny dohlad s teplotnym cidlom....pride sa az bude neskoro
A samozrejme ta skrina je otvorena, ako vidite niektore kable idu aj mimo, dvierka som len viacej otvoril aby som mal lepsi zaber ale aj tak boli otvorene do polky...
EDIT: Teraz ma po 2 hodinach vlastne napadlo, ako moze Meanwell AD55B utiahnut Ray2 + 3x isostation +1x pbe iso + nabijat 2x45Ah. To mi nejak nevychadza To ani neberem v uvahu zatazitelnost toho zdroja pri okolitej teplote 50C
Je to mimo téma, ale poradíte mi, co použít na monitoring teploty baterií a případne odpojeni baterie při překročení teploty? Mám pár ad155 napájecích záložních zdrojů. Je to na malém sajtu s 1x 14Ah baterií. Dekuju.