jcltm kozlicek Jak jsem psal, žádnou takovou službu předplacenou nemám. Volný čas opravdu netrávím na gauči u televize 😉
jopo kozlicek nič mu nevráti a pošlú ho do háje. Ja by som spravil to isté a odkázal by som ho má regulátora, nech sa sťažuje u neho.
jcltm jopo Regulátor to pokud vím nenařídil, jen doporučil. Z právního hlediska: pokud si předplatím 4K a nedostanu ho, je to prostě a jednoduše porušení smlouvy.
sidi jopo Vláda přešla ze stavu nouze do ochrany zdraví obyvatelstva, takže žádné proplácení škod z různých omezení a nařízení nehrozí ...
jopo jcltm to ano, ale bol som v tom ze to bolo narizene. ak to bolo len doporucenie, tak mas pravdu s porusenim podminek.
darklogic jcltm Az na to, ze ve smlouve/obchodnich podminkach asi nebude nic o garantovane kvalite sluzeb (natoz o rozliseni), takze nebude co reklamovat
theitman kure05 já myslel že t-mobile to jako samoinstalační sadu neprodává? Nebo se mi alespoň zdá že je to t-mobile 🙂
julian Ja myslel ze to je fotka z Dukelske operace a ta vec ze je nejaka neznama varianta Panzerfaust.
the_max Jak koho. Když jsem tam pak viděl tu prasečí hlavu, říkal jsem si, proč si mám nechat kazit neděli tímhle živočichem.
the_max PoE: Pokus o open frame rackv jedné firmě od stejného odborníka jako předchozí PoE: A tady jeden včerejší úlovek z Ústí n. L., ulice Ve smyčce, rozvaděč UPC: Přivolána PČR. Předpokládám že Vasil s Voloďou asi nebudou mít radost.
jcltm the_max Já bych naopak ocenil aspoň snahu použít rack 😃 Někteří experti jsou schopni to rovnou hodit někam za stůl/skříň nebo to rovnou rozházet po celé místnosti. A pak se diví, že stačí o něco zavadit a celá "síť" spadne...
kmotrik the_max Znám toho střelce co to vyráběl a i s tím Poe jsem se potkal. Na jedné střeše měl takhle upravené 3 poecka v čokoládě. Mám pocit že jsem i sem do vlákna nahraval fotky 🤣
julian kmotrik Ahoj, pokud toho dotycneho znate, nedopoustite se obecneho ohrozeni tim, ze tajite jeho identitu, ten clovek toho evidentne nenecha.... Chtelo by to popis, aby ho clovek na prvni pohled poznal - proste “muz z kozenou brasnou”.