za tohle me nekdo ukamenuje.
Preves z baraku na barak 10-50m dejme tomu, ale treba povesit v obci optiku napr 2000m na EON sloupech, to je odvaha a zhovadilost.
V jedne dedine, kde mimochodem podnikam a prebiram pomalu ale jiste konkurenci zakazniky zavesili opticky kabel hooodne dlouhy cca 2000m po sloupech.
Kdyz to tahali, tak jsem se ptal montazniku kdo jim to povolil a bylo me receno, at se nestaram, ze datovy kabely se na sloupy veset muzou.
Pred rokem jsem o tomhle jednal s EON-em, kde my bylo receno, ze NEEXISTUJE zadna moznost pronajmu, atd. Proste Smula
Napsal jsem na EON, ze bych si taky chtel zavesit optiku, jak to delaji v one obci. Firmu jsem nejmenoval. Jake papiry a co vsechno musim vyplnit, abych si tam tu optiku mohl povesit taky.
Je to uz 2 mesice a porad tam ta optika je. Konkurence je sice dobra, ale meli bychom mit vsichni stejne podminky
Odepsali mi toto
Vážený pane xxxx
děkujeme Vám za informace. V současné době je řešeno odstanění zavěšeného optického kabelu v obci xxxx, k upěvnění došlo neoprávněně. Odstraněno by mělo být v krátké době.
Přejeme Vám pěkný den.
S pozdravem/with kind regards,
Hana Cenková
Středisko služeb zákazníkům
E.ON Česká republika, s.r.o.
T +420-840 111 333
:-)
Mozna vam to pripada podlé, ale jak potom konkurovat? Mam to ignorovat?. Jak to resite Vy?
Od zaveseni optiky mu to nejede bidnych 500kb, ale nejaky 2-3Mb. Ja sice davam 10Mb za stejnou cenu, ale lide si rikaji ze jim to staci a proc by prechazeli,i kdyz to maji zadarmo.
Kdyz mu to jelo z prdele, cca 5let, pripojoval jsem cca 4 lidi mesicne, nyni 2 za 2 mesice.
K tematu, dvoupolarizacni antenu, NV2 ?? Alix nema 1Gb ethernet, takze asi nejaky atom nebo vyhrabat rb600/800 ??