napiš jak to dopadlo a jaká to byla série? Díky
Zdravím,
je to tak, jak jsem čekal. Zatím moc nemrzlo, takže se koncový stupeň ještě ráno zbrchal a trochu to jelo. Samozřejmě, že jsem desky vyměnil preventivně + reklamace.
Série /138, jednoznačný poznávací prvek vadných sérií: kulaté roky na MMCX konektoru tam jsou. ( foto viz výše ve vláknu ).
Ještě nikdo nepřišel na to, co způsobuje tuto nebývalou katastrofu v dějinách RB?
Umí někdo rozpoznat vadné kusy "na dálku" podle S/N nebo MAC? Každopádně výrobce by takovou tabulku měl mít. Bylo by dobré vyměnit ty kusy, které stejně tak jako tak odejdou v relativním teple a ne při metru sněhu a -20 st...
mpcz, 01/11/2012
Pokud ma nekdo zajem zaslat nejlepe nekolik vadnych,nereklamovatelnych desek pro testovani MMCX konektoru a DPS ,poslete PM.
Dík za nabídku,
já ty moje kusy samozřejmě vyreklamuji, aspoň se tak vždy stalo i když jeden čas se MKT snažil vracet staré desky, tzv. opravené, které ale nebyly opravené, dokonce některé evidentně poškozené mechanicky. Po důrazném protestu od toho asi upustil, aspoň mě se už potom vracely nové série, které jsou dodnes OK.
Chtěl bych upozornit, že ty MMCX konektory, na které poukazuji v souvislosti s detekcí vadné série, v žádném případě nemusí být zdrojem všeho zla (ale být samozřejmě mohou). Jsou pouze jasným vodítkem, že tahle série je PODEZŘELÁ.
mpcz, 01/11/2012