miract a hapi. Vidim ze neumite cist. Takze jeste jednou muj nazor si prectete, pokud to nekdo pouziva, nebranim se, ale JA osobne bych do toho nesel z uvedenych duvodu.
A k hapimu, jako laskave, to ze pouziji vsesmer je snad hrich? JE snad hrich ze v prdeli sveta kde je pet klientu v radiusu 300-1600m, doslova vsemi smeri, takze opravdu mi pripadne vice nez nelogicke si tam davat cca 3 sektory, ktere mi zaberou o dve frekvence navic. A jelikoz prez to misto je jeste par retranslaci, tak velice ocenim oproti nekterym kdyz to nemusim davat do indooru nebo jak nekteri az temer k 6GHz. A uprimne, ano sem spokojen ze moje prace zpusobila to ze ke kazdemu protece 40MBit, staci mi to... pouziti sektoru tam budu realizovat ale jen castecne.
Takze tento vsesmer jsem zvolil protoze je to nejefektivnejsi moznost. Pokud nekdo chce polemizovat o tom zda je ci neni, a neliby se mu to, tak at si hraje doma s babovkama. Protoze nema dana osoba poneti co kde jak a proc je.
Pristi tyden tam pojedu udelat jeste nejake upravy, takze udelam foto jak to vypada a hodim nejaky status klientu, jaky maji signal na jaky vzdalenosti.