pcwifi Supports PoE output on ports 2-5. Max current 500mA per port nepouzitelny. Verim ze ve spickach si takova 711tka veme vic. Takze zase jen polovicni reseni neboli nahovno neboli made by doma nejlepsi cesta a nebo koupeni jiz overeneho, kde je proud limitovan silou vodicu potazmo cest na plosnaku PW
miract Ono to neni jen o proudu, ale i o napeti. Ale to by mela mit vecina zvas elektrotechnicke vzdelani, coz bohuzel nema... Pokud to napajis 24V, tak mas na jeden port 12W, coz ti ty RB711 utahne i dve. A tech 500mA urcite neni proud, pri kterem se vOmnitiku spali nejaka soucastka, bude tam urcite rezerva pro spiccky.
hapi spíš by jste se měly zaměřit na to jestli to utahne přechod konektor a zdířka. Ty konektory nejsou moc stavěný na nějaký zátěže a pokud se nepoužije 24V zdroj, tak máte celkem jistotu že se kontaktní plochy vypálí a pak si hledejte závadu. Proto maji omezen 500mA per port ale i tak se mi zdá tahat 2000mA skrz jeden port jako naprostá kravina ale ty zařízka pojedou sotva na 1/3 maximální zátěže. Chápu to u 750U kde napájení lze brát přes jack.
miract Je jen na tobe, zda tam pripojis jedno zarizeni, co bere 500mA, nebo 3 co berou po 200mA. Tahat 2A pres utp neni tak hrozne, pokud to neni na moc metru. Horsi je, jak pises, s tema konektorama.
honzam Supports PoE output on ports 2-5. Max current 500mA per port nepouzitelny. Verim ze ve spickach si takova 711tka veme vic. PW 500mA x 28V = 14W. Myslíš že to opravdu 711 nebude stačit? Já myslím že ANO
hapi sem psal že si vemou sotva 1/3 vytočený na max včetně provozních peaků. Samozřejmostí je 24V napájení. 12V nebo 18V neexituje.
okoun kdyby si někdo chtěl udělat POE už dnes, tak může podle návodu: http://www.mikrotik.matejov.org/?q=node/46
pcwifi to by me taky zajimalo jak moc si cenni 4 propojek na DPS : to bude aspon 2 kila pro koncaka. Ten video navod, nechci nikoho urazit, idea je to dobra a jiste se v ni hodi pokracovat, ale verim ze drtiva vetsina zdejsiho osazenstva na foru toto davno zna a jiste si i spacha-la, kdyz to bylo potreba. PW
kozlicek kdyby si někdo chtěl udělat POE už dnes, tak může podle návodu: 8) tom-tom kdyby si někdo chtěl udělat POE už dnes, tak může podle návodu: :) pcwifi Pintero - jestli na wifi disabled, tak proc ne ? :) PW hapi vzhledem k tomu že jsou omnitiky zadarmo tak je to uplně šumák okoun Akorat cumim, ze zapinas bulleta bez anteny. proč ne? nikdy mi to neudělalo problém a v defaultu je wifi disable a je tam konektr, takže to nění naprázdno jako RB711 a halvně není to bullet! kdyby si někdo chtěl udělat POE už dnes, tak může podle návodu: :) o žádném nevím, měřil jsem to a ještě jsem zkoušel fyzicky jestli to dobře drží. tom-tom neber to ve zlém, to bylo jen takové popíchnutí, že se mi zdál ten první spoj jakoby se mu nechtělo :) Přiznám se, že mě se nikdy při pájení první spoj nepovede. Proto ho vždycky vynechám, začínám pájet až od druhého a na konci se k tomu prvnímu vrátím ;) okoun no já jsem ho ještě samozřejmě dodělával, ale to už jsem nedával na video abych nebyl za vola jinak kdyby nědo věděl o podobné úpravě, tak jí klidně natočím a nasdílím všem Další stránka »
tom-tom kdyby si někdo chtěl udělat POE už dnes, tak může podle návodu: :) pcwifi Pintero - jestli na wifi disabled, tak proc ne ? :) PW hapi vzhledem k tomu že jsou omnitiky zadarmo tak je to uplně šumák okoun Akorat cumim, ze zapinas bulleta bez anteny. proč ne? nikdy mi to neudělalo problém a v defaultu je wifi disable a je tam konektr, takže to nění naprázdno jako RB711 a halvně není to bullet! kdyby si někdo chtěl udělat POE už dnes, tak může podle návodu: :) o žádném nevím, měřil jsem to a ještě jsem zkoušel fyzicky jestli to dobře drží. tom-tom neber to ve zlém, to bylo jen takové popíchnutí, že se mi zdál ten první spoj jakoby se mu nechtělo :) Přiznám se, že mě se nikdy při pájení první spoj nepovede. Proto ho vždycky vynechám, začínám pájet až od druhého a na konci se k tomu prvnímu vrátím ;) okoun no já jsem ho ještě samozřejmě dodělával, ale to už jsem nedával na video abych nebyl za vola jinak kdyby nědo věděl o podobné úpravě, tak jí klidně natočím a nasdílím všem Další stránka »
okoun Akorat cumim, ze zapinas bulleta bez anteny. proč ne? nikdy mi to neudělalo problém a v defaultu je wifi disable a je tam konektr, takže to nění naprázdno jako RB711 a halvně není to bullet! kdyby si někdo chtěl udělat POE už dnes, tak může podle návodu: :) o žádném nevím, měřil jsem to a ještě jsem zkoušel fyzicky jestli to dobře drží. tom-tom neber to ve zlém, to bylo jen takové popíchnutí, že se mi zdál ten první spoj jakoby se mu nechtělo :) Přiznám se, že mě se nikdy při pájení první spoj nepovede. Proto ho vždycky vynechám, začínám pájet až od druhého a na konci se k tomu prvnímu vrátím ;) okoun no já jsem ho ještě samozřejmě dodělával, ale to už jsem nedával na video abych nebyl za vola jinak kdyby nědo věděl o podobné úpravě, tak jí klidně natočím a nasdílím všem Další stránka »
tom-tom neber to ve zlém, to bylo jen takové popíchnutí, že se mi zdál ten první spoj jakoby se mu nechtělo :) Přiznám se, že mě se nikdy při pájení první spoj nepovede. Proto ho vždycky vynechám, začínám pájet až od druhého a na konci se k tomu prvnímu vrátím ;)
okoun no já jsem ho ještě samozřejmě dodělával, ale to už jsem nedával na video abych nebyl za vola jinak kdyby nědo věděl o podobné úpravě, tak jí klidně natočím a nasdílím všem