Ahoj,
nasazoval jsem spoj na krátkou vzdálenost, kvůli rušení byli nasazeny antény jirous extreme duplex 24dbi. Mám problém s tím, že na jednu stranu je to slinkováno na 130 a na druhou jen 78. Na jedné straně mám RB711GA-5HnD a na druhé jsem dal RB711G-5HnD. Předtím jsem nasazoval duplexky bezproblému, ale s rb411ah a R52n. Když testuju rychlost, jede mi to 60Mb/s down a 110up, Datarate 130/78 ccq 100/65 rušení tam není zkoušel jsem i skočit někam mimo, kde bylo čisto. Signály jsou stejné RX i TX -47, přitopení na kartě nepomůže. Je to na vzdálenost 310m, vysílací výkon je 8dbm a podle jirous výpočtů to vychází plus mínus stejně. Nechápu čím by to mohlo být. Jěště jsem zkoušel, že když zapnu jen chain 0 na obou stranách má to -58 a když na první straně přepnu chain 1 signál jde na -50 ale propustnost padne, nevím jestli to není nějaký bug v ros, verze je zkoušená 5.6 i 5.11. Nemáte někdo tušení čím by to mohlo být, nebo nemáte někdo problém s novýma 711tkama? Jak se využije gigový port? Musí se použít ten injektor od mikrotiku na gigo?