Zdravím,
chci se zeptat, jestli a jaký platíte nájem na panelácích. Nejde mi teď o případy, kdy z toho pak na střeše máte hnízdo do všech směrů, ale vyloženě jen o zařízení, které dělá společný příjem a kabelový rozvod pro konkrétní panelák. Byl jsem zvyklý, že se domluvím na financování spotřeby elektriky a tím to hasne. Teď po mě chce jeden panelák 9 tis. za rok a to mi přijde dost. Zvláště když má jen 24 bytů. Co si myslíte?
Hmm dejme tomu ze bys mel pripojenou polovinu bytů. cena treba internet za 400kc/mesic.Takze 12x400x12=57600-9000=48000. Tech 9000 bych jim klidne dal.
no to je vypocet jak cip... za prve - malo kdy mas 50% penetraci a za druhe 400kc/mesic je taky moc (ne ze bych nemel takove tarify, ale v prumeru urcite 400 na byt nemam)....
Přesně tak, jednak net je za 290 Kč, jednak průměrně nám penetrace v barácích vychází na 30 %. Navíc v tomhle baráku je už konkurence s podobnou nabídkou, takže získat nějaký větší počet lidí, aby se to vyplatilo je na hranici reálnosti. No uvidím, zítra budu jednat ještě s jedním člověkem a pokud si na těch 9 tis. budou trvat, tak se jim na to vykašlu.