tom-tom Páni z Hrdlička s.r.o. si neuvědomili podstatnou věc - absolutní nechuť nás, ISP, cokoliv vyplňovat, nebo se někde registrovat, pokud nejde o ČTÚ, které nás opruzuje se svými všemožnými nemožnými výkazy pravidelně.
superweb Páni z Hrdlička s.r.o. si neuvědomili podstatnou věc - absolutní nechuť nás, ISP, cokoliv vyplňovat, nebo se někde registrovat, pokud nejde o ČTÚ, které nás opruzuje se svými všemožnými nemožnými výkazy pravidelně. jj ctu staci :) Taky mi to prislo a jeste doporucene takze jsem se naprosto zbytecne projel na postu a vystal frontu..
lyra Aha.. tak to budu mit na poště asi take.. Někde z jižníčch čech snad od Budějek tam mma doporučeny lejstro
tomasnesrsta Nejvetsi blbost v tom je ta ze kdyz to chce clovek vyplnit tak musi uvest oblast pusobnosti a jakou insrastrukturu tam ma. No a na vyber je plynovod, vodovod a podobne ale nic co by mělo neco aspon vzdalene spojeneho s telekomunikacema, Tim padem je to bud nedodelane a nebo nechapu proc to posilaj ISP
david2006 Když dostaneš dotačku a nejsi totiž padlej na hlavu tak se ji aspoň "nějak" snažíš plnit, pač vejvar máš i tak dost velkej.
reset dneska se mi po trech dneska dovolali , hnedka po predstaveni jsem rekl ze nee , nezajem , taky po ranu pred devatou, to je taky napad , takhle blbe budit lidi , cislo ze ktereho volali je 601212692
helapc Nechali jsme to vyhnít. Volali a po informaci, že poskytujem jen bezdrátový internet uznali že je zbytečný to vyplňovat.
zdeneksvarc Tento dopis jsme naformátovali ve skartovačce hned jak přišel a prošel skrz stejně hladce jako všechny ty faktury z Rejstříku Obchodu a Živnosti Za 100 bodů :-)