No v abacusu mi prodaly kdysi PSDMA+. Nehlásil se tam hned po prvním startu jeden ethetnet (je to dost dloho už si tu závadu úplně přesně nepamatuji). Tak jsem to reklamoval a desku vrátily že je OK. Výměna názorů, znova reklamace. Údajně to poslaly snad až do Holandska nebo co na nějakou diagnostiku. V Holandsku diagnostikovaly že prý deska utrpěla náraz na rohu a že je prý mechanicky poškozena. Záruka neuznána. Vzhledem k tomu že byla deska špatná od prvního vybalení, tak bych očekával, že se k tomu abacus nějak postaví a nabídne mi třeba nový kus za poloviční cenu neboť já ji vybalením na stole a instalací mikrotiku fakt nenabořil. . Supermicro sem bral v té době přes Klímu protože byl schopen z nepochpitelných důvodů mi to přeprodat za lepší ceny nežli abacus. Na supermicro nedám dopustit nicméně jsem si řekl že abacus nikdy více.
Docela hodně toho mají v http://www.asbis.cz a co nemají tak objednají. Jedná se většinou o plánované investice které nemusím mít na stole druhý den, ale uznávám že abacus má asi lepší zásoby.