Vyprdněte se na to!
AF ve stavu v jakem je funguje a rozhodně to patří k tomu spolehlivějšímu, co se dnes ve wifi sítich dá najít. To že to je zabalený v líbivých gestech a se spoustou šmelinářskýho balastu kolem, to vidíme všichni.
Když příjdete ke stánku na pouti, tak taky nezačnete u stánku s žužu vyřvávat, že to je plný éček, lacinýho tuku a nasládlé hmoty neznámého původu a že Vám by se to nestalo, že byste si tuhle šmakuládu koupili, protože Vy jíte dobrútky jen a pouze u Lindta.. Tohle je stejny, hejno děcek, puberťáků a rodičů s dětmi si to koupí. Když ale někdo ví, že ze sebe nechce dělat popelnici, stánek obejde, a nebo zavzpomíná, jak byl mladej a taky mu to chutnalo, možná si to i ze sentimentu koupí a jde dál, a může i poslouchat, kolem stojící spokojené zákazníky, kterak to byl ten nejslepší kup života a že tohle je jedíná šmakuláda na svěště po které se netloustne a nekazí zuby, a i ty éčka jsou v cajku, protože čim víc éček tim víc adihash.
Do etiky nákupu Vám vůbec, ale vůbec nic není.. Vy co máte Alcomy a jiná srovnatelná zařízení, vidíte tu veteš dole jako něco póvl a já Vám ale něco povím. Tim svým vyřváváním, neděláte nic jiného, než že radíte konkurenci, která od rána do noci lítá, aby tu svoji síť zaflickovala jak to jenom jde.. Projezdí tunu benzínu, spotřebujou na to autobus lidí a v konečném důsledku nejsou spokojeni ani zákazníci ani oni sami, protože to sanujou nízkýma cenama služeb.
Já se přiznám - jsem línej jako prase, dvakrát na stožár nechci ani za nic, funguju systémem nainstaluj a zapomeň. Proto jsem s nákupy novinek (které se nevyrobím sám) vcelku opatrný. A vyplácí se. Poslední servisní výjezd na síť byl před 3 nědělema (nepočítám problémy typu, že odejde PLC modem, kterých máme stovky, ale to je holt spotřebka), když se nám po 4 dnech neustáleho chcaní spadl 10GHz spoj, který je tam už 3 roky - asi zachcany konektor - nezachcal. ODU komunikovala, ale co.. Rozebral, vycistil, zašrouboval a pořád nic.. On se totiž otočil stožár při te metelici před bouřkou.. A o tom to je.. Někdo je prostě adrenalinově založenej a potřebuje akci.. Někdo je holt natolik línej, že tuto adrenalinovou zábavu obětuje ve prospěch jiných aktivit a pak tady má čas trávit čas mlít hubou. To je celý..
Smiřte se s tím, AF tu je, jak tu zaznělo, brzy se vyplýtvá na dúležitých sajtech frekvenční potenciál a bude klid.. 90procent lidí vytěžuje AF tak, že by jim tam stačil 100Mbit spoj, který zabere jedním směrem 14MHz v jedné polarizaci.. Tohle je prostě rozežranej americké vergl, který sežere 7x větší šířku pásma a sežere 2,5x víc "benzínu" než normálně. Holt někteří tu ameriku rádi :))
Mimochodem. Měl jsem zajímavej rozhovor s jedním výrobním technologem. Ten mi sdělil několik dost nepříjemných skutečností ohledně způsobu nakovení odrazové plochy u podobných antén, jako jsou použité v UBNT AF.
Hodně zdaru, pánové...