Většina negativních věcí se týká půl roku starých firmwarů
co tam mas za verzi. Koukam, ze na webu je 1.1.2 ale changelog proti 1.1.1 (kterou jse zkousel) je o nicem:
- Improved: GiGE Support for more Cisco switches
Cili SNMP je stale jeste k nicemu (= nejde zaznamenavat zadne rozumne statistiky jako sila signalu, chybovost apod)?
Tento som tam nahrával , lebo to bolo na obidvoch stranách pichnuté do cisca . Ale pingalo sa to z obidvoch strán vždy jednotka a niečo na druhej strane . NA jednotku loos nebol max tam vyskočila latencia ale to je úplne bežné pri rádiách .
Na 100% to bolo na hlavnom laloku , nebolo to moje prvé rádio nad 5G , takže viem ako sa pri týchto spojoch smerujú antény.
To vyjadrenie o tých 2% od supportu zas neberte moc vážne , pokial to funguje u nich ako u hp že tam sedia brigádnici , tak sa ani nečudujem . Btw písal som si s nejakým Alexom a navyše sám odpísal že to posielal technickému týmu a podla nich je konfigurácia v poriadku . Takže tažko povedať od koho je ten výrok o tých 2% že je to v OK.
Inak jeden známi , nie ISP , ale admin v jednej fabrike to má nasadené na 1.5 km niečo cez 200 Mbit trafficu väčšinu mu z toho žerú rstp streamy z kamier a vyšok kancelársky bordel a tiež mi spomínal že sem tam mu obraz kockuje . No a vtedy , keď mu seká /kockuje obraz tam má na spoji loos 5-10% . A robí mu to čisto náhodne.