Kam zmizel Standa nevím, a popravdě mě to nijak netrápí, protože za celou dobu svého zdejšího působení znechutil víc lidí, než kolika pomohl. Odpovím však na myšlenky, které tu zazněly:
1) Samovolné mazání příspěvků je fikce. Díval jsem se do moderátorského panelu a pokud jsme smazali nějaký příspěvěk, tak se jednalo o doublované příspěvky, přání pisatele nebo něco podobného. Mimochodem, když už o tom mluvíme, kopie PM:
Sent: 08 Jan 2012 12
by hapi
zdravim,
poprosil bych o smazání příspěvků v ************************** ale nechat první a poslední příspěvek ********. Bylo by to možné?
Děkuji.
Jinak pokud některé vlákno nenajdete na původním místě, pak se pravděpodobně přestěhovalo do správné části fóra (často například z Verze do Konfigurace). Což nijak nevadí, protože fóra jsou identifikované číslem, stejně jako jejich URL. Co se týká vyloženě mazání, tak výjimku tvoří vlákna, které zakládám já, pro provozní účely, ankety, informování a podobně. Ty se zpravidla nachází ve fóru Provozní informace a pokud nejsou aktuální, mažu je.
2) Standův banán. Standu jsem upozorňoval, aby se ve své rétorice zklidnil a psal slušně. Provokoval tak dlouho, dokud skutečně dostal na 60 minut ban, od té doby je od něj klid.
3) Vznik jiného fóra uvítám. Nedávno zaniklo fórum provozované na http://www.futureshop.sk a prostor pro jiné fórum tady určitě je. V posledních dvou letech se zde začala tvořit jakási samozvaná grafomanská elita, která kafrala do všeho a do všech, a její přesun z tohoto fóra na nové by byl přínosný pro všechny strany. Budu první, který to zapije.