Je možné aby poskytovatel internetu mohl snížit rychlost načítání www stránek, když jsem se připojil přes RB Mikrotik 433? Dostal jsem od poskytovatele internetu parametry k připojení (IP adresa, brána, DNS..). Jakmile jsem to nastavil na PC, tak připojení internetu a rychlost načítání www stránek dobře. Asi po týdnu jsem si pořídil RB Mikrotik 433 a připojil jsem za něj 2 PC přes LAN a 2 NTB přes wifi a asi po 2 dnech se najednou začali načítat pomalu nebo vůbec www stránky. Při měření rychlosti, používání skype a stahování souborů to fungovalo dobře. Zkoušel jsem ještě měnit DNS z poskytovatele na DNS od Googlu 8.8.8.8 i 8.8.4.4, ale rychlost načítání stále pomalá. Potom jsem zkusil opět vrátit připojení na jeden PC a hned druhý den načítání www stránek jako na začátku. Po dalších pokusech RB a PC to vždy dopadlo že na RB se po nějaké době u všech www stránek rychlost načítání opět zpomalí.
Poradil by mi než budu poskytovateli volat, jestli je možné, aby mi takto blokoval, když se připojím za RB.