Pokud to chceš domů, tak u toho Zyxelu GS2200-24 (24x gigo metalika plus 4x combo porty) je možná i zajimavý parametr, že je bezvětrákový, takže žádný hluk, proto ho mám také doma a ne to ProCurvu. :-)
Spratkové si jinak stěžovali, že nemohli spát (rack se switchem je zasekán ve zdi, kde mají z druhé strany postele).
Kupoval jsem cca za 10 kKč s DPH.
Z požadovaného neumí LLDP, SNMP dává podivné výsledky (blíže jsem nezkoumal) a nejsem si jist, zda umí jumbo rámce.
Co mi vadí pro domácí použití je, že neumí mít současně aktivní RSTP a port loop detekci na jednom portu (ale to nepodporuje hodně levnějších switchů). Hodí se to dost jako ochrana přes spratkama a jejich síťařskejma pokusy, protože už ve dvou letech se mi tu snaží zapojovat ethernet kábly a celkem často zapojí smyčku mezi dvěma porty, což RSTP úspěšně zařízne. Když se mu podaří někde vyrobit jednoportovou smyčku, tak smůla a je to chvíle hledání (udělá ji tak, že někde mi sebere malé low cost switche a ty když se připojí do jiného switche a samy nemají napájení, tak to vytvoří uzavřenou smyčku na tom portu a slinkuje se to na 10 Mbps rychlosti).
http://www.zyxel.com/cz/cs/products_ser ... .shtml?t=p