Ono dřív, když byla nějaká verze 2.9.xxx která vydržela půl roku, používali se výhradně x86 platformy a začínal jsem, tak jsem byl rád i za tohle. Ano, klidně se k tomu přiznám, taky jsem ukradl nejednu licenci. Teď jsem si sice tuto uvedenou verzi taky stáhl, ale nenainstaloval jsem ji, a ani nenainstaluju. Jednak to, že se každou chvilku vydávají nové a nové verze s nějakým, jakoby zdokonalením nebo opravou by mi mohlo zkomplikovat život dalším nemožným upgrade. Další věc je právě ta cena, nezlobte se na mě, ale 700 kč za licenci není to, co by mě ani tady nikoho okolo finančně zruinovalo.
Jo, a když se tady bavíte o Windows, neříkám že by nemohli být o něco levnější, ale do komplu se nainstalují jednou, a to zase není tak velká pálka. Prostě při nákupu komplu je s tím potřeba počítat.
Nechci tady agitovat proti pirátství, ale je tu spousta jedinců kteří mají úchylku v tom, že je něco za co nemusí dát ani korunu. Tenhle přístup mi fakt vadí, ikdyby to stálo 1kč, tak si to prostě nekoupí. Mám třeba "známého", který stahuje výhradně přes totternt. Když jsem se ho ptal na to, proč si nezaplatí kredit třeba na CZshare, aby ten film měl za hodinu stažený a raději to stahuje přes torrent celý den. To by ho ale stál ten film 1,40 za kredit a to on prostě za to nedá. Člověk by si řekl že to je nějaká socka, ale to on rozhodně není, má 2 auta a nové CBRko, tak to mi někdo řekněte že to není úchylnost.