Měl bych k tomu dotazy na pana Kuldu:
- nezvažujete přechod na Androidí STB (appka není vhodná pro STB)? nějak vytuněné, aby se třeba appka zapla hned po startu nebo jedním tlačítkem na DO
- neplánuejte zařadit Prima Comedy Central? když už jsme o pár dobrých kanálů přišli (na unicastu, nejen slovenské pořady, taky nějaké ty Discovery Science a další)
- jednání s programery vám nezávidím, ale jakto že nový startup bez zákazníků si vyjedná TV do všech sítí s dobrou programovou skladbou, na kterou se cenově nedostaneme ani v našem nákupu (cca to odpovídá basic + superbox s pár rozdíly)?
V pohodě, myslím že to sem patří a skutečně to souvisí...
- na odkaze najdete roadmapu, poslali jsme ji všem, tak se divím že jste si nevšiml implementace Android boxu, k tomu jsme se odhodlali mimo jiné i kvůli implementaci H.265, protože ani Albis ani Arrsi to nepodporují (Ano Arris to bude umět od SDK 5,0 a jen s novými boxy, kde je zatím plán zpoplatnění licence...) :-(, to je fakt hnus ten dotazník..
- jo jo programěři... to je kapitolka... není to jednoduché. Ale konstatujte že startup to vyjednané a píšete na 30 dní, no snad si toho někdo všimne a třeba se jich i zeptá... ale věřte, že to co píšete vyjednané nemají. Nikdo jim to nepovolí. Trošku mi to připomíná dřevní doby projektu sledovanitv.cz, kde pánové přišli s dobrou myšlenkou, ale pozapoměli na souhlasy programerů, smlouvy, ochranné svazy. To se to pak poskytuje služba za pár kaček když mám o 80% měnší náklady než ostatní... teď se nechci navážet do sledování, fakt ne, ale myslím že o začátcích a legislativním rámci toho zde bylo již pár napsáno, a Lepší.TV je to asi to samé. My sjme IPTV mohli rozjet díky Konektelu a díky projektům v NETFORMS, nebýt toho nejsme tam kde jsme. NA to abysm eto rozjeli bez souhalsu a hlaseni jsem trosku priposr...ny ;-). Zksute se jich zeptat, at Vam ukazou podepsane smlouvy, treba s CET21...na zpusob sireni.... At Vam ukazou vsechyn smlouvy s programery....Ja Vam, je klidne vsechny ukazu...vcetne podepsanych secondscreen zarizeni a nektere i mimo sit. JJ kdyz dva prodavaji totez NENI to totet.
děkuji za bleskovou reakci.
- za roadmapu děkuji, samozřejmě jsem ji už dříve projížděl, ten STB Android mi unikl. snad nebude za půl roku moc pozdě a snad se to stihne ;)
- prima+programeři - jasné, my také chceme prodávat právně nezávadný produkt
- smlouvy - no, asi nám nezbývá než věřit, chtít vidět smlouvu je asi právně nevymahatelné, nicméně 30 dnů zpětně tam je jenom 16 kanálů (ČT, Barrandov a pár dalších, žádná Nova, žádná Prima), předpokládám tedy že tyto to povolené mají, ostatní jsou klasicky 7 dnů s možností nahrávek, některé nemají zpětné shlédnutí vůbec, takto to vypadá že to nějaký smluvní rámec kopíruje...
Náš zákazník mi to ukazoval, mají tam docela super nápad jak "obejít" videotéku - je tam líbivý seznam TOP filmů/seriálů/zábavných pořadů z poslední doby, že to vypadá jako videotéka, chová se to jako videotéka (vybírám si žánr a až pak pořad, kliknu hned koukám), přitom je to vlastně úplně zdarma jenom jinak seřazený TV program :) Nicméně, navykové, to se musí vykrást :-D
No a co říkáte na naše vyhledávání, třídění dle žánru atd, není to vlastně to samé? pak jen klikáte mezi filmama, čtete si rozšířené EPG+ atd....