No a co říkáte na naše vyhledávání, třídění dle žánru atd, není to vlastně to samé? pak jen klikáte mezi filmama, čtete si rozšířené EPG+ atd....
Priznam se, tyto funkce jsem ani na Albisu, ani ve web rozhrani nenasel.
Projizdim appku pro Android, je tam vyhledavani, to je super. Jsou tam podobne porady v podrobnostech o poradu, to je taky super.
Ale neni to jakoby styl "videoteka", kdy hned po otevreni na mne bafnou nejvetsi pecky a muzu na ne i mrknout podle zanru.
Duvod je ten, ze treba v dobe kdy mam cas pustim TV a chci se na "neco" (cokoli pouzitelneho) podivat. Ale musim projizdet program a hledat kde kdy co slo.
Testovaci verze HTML tusim byla jenom pro Arris, coz nemam kde vyzkouset, tak mozna pisu o necem co jiz jinde existuje (ale ne na Albisu/webu/Androidu).
mrknete prosím na tento odkaz je tam postup jak nabootovat HTML verzi na Albis, mělo by tam být již vyhledávání.
https://cloud.4net.tv/index.php/s/pZ4d30hcq6sSa94
...dekuji za tu Albis/HTML verzi, netusil jsem ze existuje. A jednim slovem WOW, posun spravnym smerem, je to i mnohem sviznejsi, ty napovedne tlacitka vespod jsou super atd., tesim se na ostrou verzi! Par drobnosti tam nefunguje nebo jinak nez bych cekal ale to je jasne u beta verze, to se doladi.
Jenom ta jakoby videoteka tam stale neni, ani porady po zanrech, takze to jsem jeste nevidel.
A k listovani v EPG - tato graficka uprava instinktivne vybizi k listovani tak jak to v ni je (tzn. po poradech, bo se kurzor hybe po poradech vsemi smery). Takze urcite sem patri tak jak to je. Jak jsem psal drive ze bych radsi linearni posun, tak ten by mel byt v te SVG verzi, tady by mi spis nesedel.